În perioada 10 – 11  decembrie 2014, în cadrul proiectului  ”Consiliere și Orientare Relevante pentru o Educație de Calitate și Transregionala – CORECT”, a avut loc întâlnirea de lucru desfășurată la Inspectoratul Școlar  Județean  Galați.

În cadrul întâlnirii s-au purtat discuții cu privire la stadiul de instalare a echipamentelor în CSEP-uri (Centre Suport pentru Educație Permanentă) și CDE-uri (Centre Deschise pentru Educație) și modul în care tehnologia poate fi utilizată în activitatea cu elevii, în cadrul cercurilor propuse.

DSC_2265

În şedința de lucru organizată în cadrul parteneriatului, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Brașov si Inspectoratului Școlar Județean Galati, au discutat aspecte de ordinul: activitatea de organizare a cercurilor, realizarea programelor specifice fiecărui cerc, planificarea activităților din cadrul cercului, criteriile de selecție a profesorilor, precum si modul de identificare a acestora, modalitățile de lucru cu elevii înscrişi in PES (Program Educațional de Sprijin), monitorizarea prezenței la activități,  definitivarea și alegerea acoronimului și siglei PES-ului.

În luna februarie 2015 începe activitatea A 6.2 în cadrul sesiunilor de educație practică nonformală în CSEP –uri și CDE-uri și în alte unități școlare din județ.

Pentru mai multe informații, o puteți contacta pe Gabriela Istrate, Expert informare și publicitate, prin e-mail la adresa strgabriela@yahoo.com